Ανακοινώσεις - Μαθήματα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤO MOODLE ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ» Η’ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕMAIL ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ NA ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ MOODLE. ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΠΡΩΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ MOODLE ΣΤΙΣ 17/12/2018, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ, Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤO MOODLE ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΒΗΜΑ. ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ MOODLE (ΜΕ EMAIL ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ). ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 17/12/2018 ΣΤΙΣ 21:00 (META TO MOODLE ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ). ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΟΟDLE ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ MOODLE/ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ THN ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΦΙΚΤΑ.

Η ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΛΑΪΟΥ

Επισκέπτες

Today425
Total896546
18
Online

     

Φορείς

   

Επικοινωνία

+30 26510-50771
+30 26510-50713
+30 26510-50733 (FAX)
 

4o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών
Ιωάννινα, 45500
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
     NursingApp