Αξιολόγηση μαθημάτων τρέχον ακαδημαϊκού εξαμήνου

Παρακαλώ συμπληρώσετε το παρακάτω, όπου επιβεβαιώνεται ότι έχετε κάνει αξιολόγηση των μαθημάτων σας για το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο και παρακαλώ εκτυπώσετε την αυτοματοποιημένη απόδειξη που θα σας έρθει στο email σας και προσκομίστε την μαζί με το βιβλιαράκι παρουσιών της κλινικής εκπαίδευσης σας στον αντίστοιχο διδάσκοντα την ημέρα που θα οριστεί για την παράδοση τους (η απόδειξη απλώς επιβεβαιώνει ότι κάνατε αξιολόγηση – δεν φαίνεται η αξιολόγηση που κάνατε και για αυτό παραμένει ανώνυμη και εμπιστευτική).

- Video με οδηγίες πώς να κάνετε αξιολόγηση στα μαθήματα (παρακαλώ παρακολουθήστε).

Αν δεν έχετε κάνει την αξιολόγηση παρακαλώ πατήστε εδώ. 

Παρακαλώ συμπληρώσετε τα παρακάτω αφού πρώτα κάνετε την αξιολόγηση των μαθημάτων σας για το τρέχον εξάμηνο, ειδάλλως η παρακάτω δήλωση δεν θα έχει εγκυρότητα και θα σας ζητηθεί να επαναλάβετε τη διαδικασία. 

Παρακαλώ εκτυπώσετε την αυτοματοποιημένη απόδειξη που θα έρθει στο email σας και προσκομίσετε την μαζί με το βιβλίο παρουσιών σας της κλινικής εκπαίδευσης σας στον αντίστοιχο διδάσκοντα την ημέρα που θα οριστεί για την παράδοση τους.

(Σε περίπτωση αντιμετωπίσης κάποιου προβλήματος παρακαλώ πατήστε εδώ).

 

Επισκέπτες

Today17
Total1168242
3
Online

     

Φορείς

   

Επικοινωνία

+30 26510-50771
+30 26510-50713
+30 26510-50733 (FAX)
 

4o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών
Ιωάννινα, 45500
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
     NursingApp