Ανακοινώσεις - Ακαδημαϊκα & λοιπά

4η Ημερίδα Αποκατάστασης Τραύματος Οσφυοπυελικής Περιοχής

H Κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης & την Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου                                                           Ιωαννίνων διοργανώνει την 4η aaaΗμερίδα Αποκατάστασης Τραύματος Οσφυοπυελικής Περιοχής με Διεθνή Συμμετοχή. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών (Κ.Ε.Ο.Χ.) και της Ελληνικής Εταιρίας Σπονδυλικής Στήλης (Ε.Ε.Σ.Σ.).

 

Η Ημερίδα Αποκατάστασης Τραύματος Οσφυοπυελικής Περιοχής απευθύνεται σε ιατρούς συναφών ειδικοτήτων (Ορθοπαιδικούς, Φυσιάτρους, Ακτινολόγους, Χειρουργούς, Παθολόγους, Νευροχειρουργούς, Νευρολόγους), θεραπευτές (φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους), ορθοτιστές, νοσηλευτές και φοιτητές και θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στην αποκατάσταση (χειρουργική και μη χειρουργική) του τραύματος της οσφυοπυελικής περιοχής με ολιστική προσέγγιση. Κύρια θέματα θα είναι οι αρχές αντιμετώπισης πολυτραυματία με κάκωση οσφυοπυελικής περιοχής αλλά και η θεραπεία-αποκατάσταση των τραυματισμών Θ.Ο.Ι.Μ.Σ.Σ. και πυέλου.

 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2018.

 

bbb

Ομιλητές θα είναι Έλληνες επιστήμονες, καταξιωμένοι στο τομέα της Αποκατάστασης των Κακώσεων της Οσφυοπυελικής Περιοχής.

 

Η επιστημονική εκδήλωση θα μοριοδοτηθεί με τέσσερα (4) μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD credits)

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

Επισκέπτες

Today109
Total1168334
2
Online

     

Φορείς

   

Επικοινωνία

+30 26510-50771
+30 26510-50713
+30 26510-50733 (FAX)
 

4o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών
Ιωάννινα, 45500
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
     NursingApp