Έγγραφα που χρειάζεστε για αίτηση συμμετοχής στο Erasmus

1.      Αίτηση για Erasmus Student (κάντε κλικ ΕΔΩ για download) ή αίτηση για Erasmus Placement (Πρακτική) (κάντε κλικ ΕΔΩ για download)

2.      Αναλυτική βαθμολογία - θα τη ζητήσετε από τη Γραμματεία του Τμήματος ως "Αναλυτική Βαθμολογία Περιόδων"

3.      Ταυτότητα ή διαβατήριο (αν έχετε scannerτο κάνετε scanκαι μου το στέλνετε σε emailή έρχεστε στο γραφείο μου στο ΤΕΙ να το κάνουμε scanning

4.      Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου της Τράπεζας Πειραιώς – αν δεν έχετε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, τότε πρέπει να ανοίξετε (αν έχετε scannerτο κάνετε scanκαι μου το στέλνετε σε emailή έρχεστε στο γραφείο μου στο ΤΕΙ να το κάνουμε scanning

5.      Φωτογραφία ταυτότητας

6.      Ευρωπαϊκή Κάρτα Υγείας (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=509&langId=el ) (αν έχετε scannerτο κάνετε scanκαι μου το στέλνετε σε emailή έρχεστε στο γραφείο μου στο ΤΕΙ να το κάνουμε scanning

 

* Επίσης, σκεφτείτε ποια μαθήματα από το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής, ΤΕΙ Ηπείρου επιθυμείτε να αντιστοιχήσετε στο Πανεπιστήμιο στο οποίο θα μεταβείτε για Erasmus (μπορεί να είναι από οποιοδήποτε εξάμηνο τα μαθήματα). Οι διδακτικές μονάδες των μαθημάτων που θα αντιστοιχήσετε  δεν μπορεί να είναι λιγότερες από 20 και όχι περισσότερες από 30.

** Τα παραπάνω έγγραφα θα τα συγκεντρώνετε σταδιακά – τα πρώτα δυο είναι αυτά τα οποία χρειάζεστε να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας (ή σε ηλεκτρονική μορφή κατά προτίμηση) για να κάνετε την αίτηση (ασφαλώς, όσα τα υπόλοιπα έχετε μαζί σας και από τα υπόλοιπα, τόσο καλύτερα)

*** Οι φοιτητές που προέρχονται από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες δικαιούται προσαύξηση 100 Ευρώ ανά μήνα, επί της μηνιαίας επιχορήγησης που λαμβάνουν οι φοιτητές που μετακινούνται για σπουδές.

 

ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

1. Φοιτητές που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες (4 τέκνα και άνω τα οποία βρίσκονται σε κάποια βαθμίδα της εκπαίδευσης) και των οποίων το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνάει τις 20.000 €.

 

2. Φοιτητής του οποίου το οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 8.000 Ευρώ Για το φοιτητή που δεν έχει συμπληρώσει το 24ο έτος της ηλικίας του θα λαμβάνεται υπόψη το οικογενειακό και το ατομικό εισόδημα ως 8.000 ευρώ, ενώ όποιος έχει συμπληρώσει και το 24 έτος της ηλικίας του θα λαμβάνεται υπόψη το ατομικό εισόδημα του φοιτητή ως 8.000 Ευρώ.

Επισκέπτες

Today351
Total646371
20
Online

     

Φορείς

   

Επικοινωνία

+30 26510-50771
+30 26510-50713
+30 26510-50733 (FAX)
 

4o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών
Ιωάννινα, 45500
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
     NursingApp