Ανακοινώσεις - Μαθήματα

Εξ αποστάσεως διδασκαλία κλινικής άσκησης Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ι με την κ. Ζαμπίρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Εξ αποστάσεως διδασκαλία κλινικής άσκησης Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ι»

Για την εξ αποστάσεως διδασκαλία της κλινικής άσκησης «Χειρουργική Νοσηλευτική Ι», θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Microsoft Teams. Αναλυτικές πληροφορίες για την εγκατάσταση και χρήση της πλατφόρμας υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στην πλατφόρμα έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες (σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα διδασκαλίας των εργαστηριακών μαθημάτων, του Δ΄ εαρινού εξαμήνου, όπως ήδη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος):

  • Μία ομάδα (team) με όνομα «Κλινική άσκηση – Χειρουργική Νοσηλευτική Ι (Τρίτη)» για τους φοιτητές που ανήκουν στο τμήμα της Τρίτης).

  • Μία ομάδα (team) με όνομα «Κλινική άσκηση – Χειρουργική Νοσηλευτική Ι (Τετάρτη)» για τους φοιτητές που ανήκουν στο τμήμα της Τετάρτης).

 Η κλινική άσκηση ξεκινά την από την Τρίτη 26/5/2020 και από την Τετάρτη  27/5/2020 αντίστοιχα στις 8.30π.μ.

Προκειμένου να γίνετε μέλος της ομάδας στην οποία ανήκετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία που αναφέρεται στον Οδηγό εγκατάστασης και λειτουργίας του Microsoft Teams (πιο συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 6).

Για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στην ομάδα στην οποία ανήκετε θα σας ζητηθεί ένας κωδικός. Ο κωδικός θα σας αποσταλεί κατόπιν επικοινωνίας με e-mail (iriszamp@uoi.gr) με τη διδάσκουσα αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, μέχρι την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 και ώρα 18:00 μ.μ.

Οι φοιτητές πρέπει να ενημερωθούν για την «Αποδοχή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας» στο κείμενο που θα δουν στο σύνδεσμο:

https://www.uoi.gr/wp-content/uploads/2020/03/dikaiomata-pnevmatikis-idioktisias.pdf

Αν κάποιος/α από εσάς έχει για οποιοδήποτε λόγο αδυναμία χρήσης της πλατφόρμας, παρακαλώ να με ενημερώσει με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το συντομότερο δυνατόν.Η διδάσκουσα
Ι. Ζαμπίρα

Επισκέπτες

Today489
Total1123937
5
Online

     

Φορείς

   

Επικοινωνία

+30 26510-50771
+30 26510-50713
+30 26510-50733 (FAX)
 

4o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών
Ιωάννινα, 45500
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
     NursingApp