Ανακοινώσεις - Μαθήματα

ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΛΑΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η τελική εξέταση του μαθήματος «Μαιευτική Γυναικολογία Νοσηλευτική» θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS τη Δευτέρα 13-7-2020 και ώρα 12:00. Οι φοιτητές που πρόκειται να λάβουν μέρος στην εξέταση του μαθήματος καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες για τις εξετάσεις Ιουνίου 2020 που έχουν αναρτηθεί στο link: https://www.uoi.gr/it/exams-june2020/. Στη συνέχεια, καλούνται να εγγραφούν στις ομάδες στο MS Teams όπου θα γίνουν οι εξετάσεις, σύμφωνα με το αρχικό γράμμα του επιθέτου τους, ως εξής:

- Οι φοιτητές των οποίων το επίθετο ξεκινά από Α έως και Λ, θα πρέπει να εγγραφούν στην Πιστοποιημένη αίθουσα εξετάσεων ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 1 (Α-Λ) με τον κωδικό sj551mq

- Οι φοιτητές των οποίων το επίθετο ξεκινά από Μ έως και Ω, θα πρέπει να εγγραφούν στην Πιστοποιημένη αίθουσα εξετάσεων ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 2 (Μ-Ω) με τον κωδικό 2h6jzm3

Οι φοιτητές που πρόκειται να συμμετάσχουν στην εξέταση καλούνται να μεριμνήσουν να έχουν εγγραφεί στις ομάδες πριν την ημέρα της εξέτασης, ώστε να υπάρχει χρόνος να διευθετηθούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα εγγραφής. Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στην εξέταση να εγγραφούν εγκαίρως.

Την ημέρα της εξέτασης οι φοιτητές θα πρέπει να συνδεθούν με την αντίστοιχη ομάδα – αίθουσα εξέτασης τους 15 λεπτά νωρίτερα (στις 11: 45 π.μ.) και σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα πρέπει να έχουν κοντά τους το φοιτητικό τους πάσο. Το μέσο με το οποίο θα συμμετέχουν στην εξέταση θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα χρήσης κάμερας και μικροφώνου.

Η Διδάσκουσα

Ελπινίκη Λαΐου

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκέπτες

Today265
Total1290766
8
Online

     

Φορείς

   

Επικοινωνία

+30 26510-50771
+30 26510-50713
+30 26510-50733 (FAX)
 

4o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών
Ιωάννινα, 45500
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
     NursingApp