Ανακοινώσεις - Ακαδημαϊκα & λοιπά

Διεθνές Online Χειμερινό Σχολείο στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης

Το συνεργαζόμενο με το Τμήμα μας Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης (Zurich University of Applied Sciences) διοργανώνει Διεθνές Online Χειμερινό Σχολείο με τίτλο «Challenges in Interprofessional Health and Social Services» κατά τις ημερομηνίες 11 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου 2021 (δείτε σχετικό φυλλάδιο).

Το Τμήμα μας ως συνεργαζόμενο Τμήμα με το παραπάνω Πανεπιστήμιο έχει την ευκαιρία να προτείνει ενδιαφερόμενους φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν το σχετικό Χειμερινό Σχολείο. Το Χειμερινό Σχολείο κοστίζει 50€ και για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ δείτε το παρακάτω link:

https://www.zhaw.ch/en/health/study/international-studies/winter-school/

Οι προϋποθέσεις για να συμμετάσχετε είναι α) να είστε 3ο έτος και πάνω, β) να έχετε αποδεδειγμένη γνώση αγγλικών επίπεδο Β2 (δηλ. επίπεδο Lower), γ) να αποστείλετε σε μένα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τα ακόλουθα στοιχεία μέχρι και της 14 Νοεμβρίου 2020

-       1) Ονομα/ Επίθετο (στα αγγλικά, όπως αναγράφεται στην ταυτότητα σας)

-       2) Ποιο course θέλετε να παρακολουθήσετε (σύμφωνα με τα διατιθέμενα courses στο παραπάνω link)

-       3) Τις ημερομηνίες έναρξης / λήξης που θέλετε να παρακολουθήσετε (σύμφωνα με τα διατιθέμενα courses στο παραπάνω link)

 

 

Με εκτίμηση

Δρ. Σ. Μαντζούκας

Επισκέπτες

Today238
Total2101386
1
Online

     

Φορείς

   

Επικοινωνία

+30 26510-50771
+30 26510-50713
+30 26510-50733 (FAX)
 

4o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών
Ιωάννινα, 45500
 
 
email        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
     NursingApp