Ανακοινώσεις - Ακαδημαϊκα & λοιπά

Προ-εγγραφές για το χειμερινό σχολείο στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης

 

Οι προ-εγγραφές για το παράκατω έχουν τώρα ολοκληρωθεί - αν υπάρξουν περισσότερες κενές θέσεις θα σας ενημερώσω με νέα ανακοίνωση

--------

Το συνεργαζόμενο με το Τμήμα μας Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης (Zurich University of Applied Sciences) διοργανώνει Διεθνές Χειμερινό Σχολείο με τίτλο «ZHAW International Winter School 2022» διάρκειας μιας εβδομάδας τον Ιανουάριο 2022 (δείτε σχετικό φυλλάδιο ).

Στο παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα προτεινόμενα μαθήματα που μπορείτε παρακολουθήσετε (για τους φοιτητές νοσηλευτικής τα σχετικά μαθήματα είναι α) Diversity in Health Professions β) Working Together as Professionals in Health and Social Care in Different Countries γ) Study Visits to Swiss Health and Social Care, δ) Creating meaninful and impactful solutions). Από τα παραπάνω μαθήματα μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα και κάποια είναι εξ αποστάσεως (online) και κάποια δια ζώσης (on-site), αν διαλέξετε δια ζώσης, τότε θα πρέπει να ταξιδέψετε και να μείνετε στη Ζυρίχη για μια εβδομάδα.

Το Τμήμα μας ως συνεργαζόμενο Τμήμα με το παραπάνω Πανεπιστήμιο έχει την ευκαιρία να προτείνει μέχρι και 5 ενδιαφερόμενους φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν το σχετικό Χειμερινό Σχολείο. Το Χειμερινό Σχολείο κοστίζει 50€. H επιλογή θα γίνει (εφόσον τηρείτε τις παρακάτω προϋποθέσεις) με βάσει την αρχή της προτεραιότητας (δηλ. οι πέντε πρώτοι που θα στείλουν και πληρούν τις προϋποθέσεις αυτοί θα προταθούν)

Οι προϋποθέσεις για να συμμετάσχετε είναι α) να είστε 2ο έτος και πάνω, β) να έχετε αποδεδειγμένη γνώση αγγλικών επίπεδο Β2 (δηλ. επίπεδο Lower), γ) να αποστείλετε σε μένα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τα παρακάτω στοιχεία μέχρι και της 10 Αυγούστου 2021

1) Ονομα/ Επίθετο (στα αγγλικά, όπως αναγράφεται στην ταυτότητα σας)

2) Ποιο course θέλετε να παρακολουθήσετε (σύμφωνα με τα διατιθέμενα courses στο παραπάνω link)

3) Τις ημερομηνίες έναρξης / λήξης που θέλετε να παρακολουθήσετε (σύμφωνα με τα διατιθέμενα courses στο παραπάνω link)

4) Αν είναι online ή on-site το course που θέλετε να παρακολουθήσετε

Με εκτίμηση

Δρ. Στ. Μαντζούκας

Επισκέπτες

Today596
Total2109440
1
Online

     

Φορείς

   

Επικοινωνία

+30 26510-50771
+30 26510-50713
+30 26510-50733 (FAX)
 

4o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών
Ιωάννινα, 45500
 
 
email        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
     NursingApp