Ανακοινώσεις - Εξεταστική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ & ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ομάδες στο TEAMS για τις εξετάσεις στα μαθήματα: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ και ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ είναι οι ακόλουθες:

- Για το μάθημα: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι (Πέμπτη 11/03/2021, και ώρα 10:30) οι ομάδες είναι:

1) ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΙΘΟΥΣΑ Α με κωδικό: aev604c και θα γραφτούν οι φοιτητές από Αγγέλη Κων/να - Μυρβάλη Σοφία.                        2) ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΙΘΟΥΣΑ Β με κωδικό: khaouoz και θα γραφτούν οι φοιτητές από Νικολάου Γεωργία-Χύτα - Τζιανοπούλου Κων/να.

- Για το μάθημα: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ (Τρίτη 16/03/2021 και ώρα 12:30) οι ομάδες είναι:

1) ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ Α με κωδικό: v6r1wqw και θα γραφτούν οι φοιτητές από Αγγέλη Κων/να- Μυρβάλη Σοφία.                                            2) ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ Β με κωδικό: wweaeox και θα γραφτούν οι φοιτητές από Νικολάου Γεωργία-Χύτα - Τζιανοπούλου Κων/να.

-Για το μάθημα: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ (Τετάρτη 17/03/2021 και ώρα 10:30) οι ομάδες είναι:

1) ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ Α με κωδικό: jxm3boz και θα γραφτούν οι φοιτητές από Αγγέλη Κων/να- Μυρβάλη Σοφία.      

2) ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ Β με κωδικό: t6mi265 και θα γραφτούν οι φοιτητές από Νικολάου Γεωργία-Χύτα - Τζιανοπούλου Κων/να.

Θα σας συνιστούσα να προβείτε στην εγγραφή σας, το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να επιλυθούν έγκαιρα πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν.

Ο υπεύθυνος των μαθημάτων

                                                                                     Ευάγγελος Κονταργύρης

Επισκέπτες

Today619
Total1487119
6
Online

     

Φορείς