Ανακοινώσεις - Μαθήματα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. 47η/18-02-2021 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΙ:

Ι) ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ ΤΡΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι &  ΙΙ [ Ε & Θ/ Α & Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ/ ΠΠΣ ΤΕΙ] ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ( Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ /ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ) , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

ΙΙ) ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι [ Θ/ Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ/ΠΠΣ ΤΕΙ] ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ( Θ / Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ/ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ),  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

ΙΙΙ) ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ [ Θ/ Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟ/ΠΠΣ ΤΕΙ] ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

ΙV) ΌΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ [ Θ΄/Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟ/ΠΠΣ ΤΕΙ] ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

V) ΌΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ/ΔΙΑΤΡΟΦΗ [ Θ΄/Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟ/ΠΠΣ ΤΕΙ] ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

VI) ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ ΤΡΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι  [ Θ/ Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ/ ΠΠΣ ΤΕΙ] ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ( Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ /ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ) , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

*ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ & ΒΙΟΗΘΙΚΗ ( Θ/ Β΄ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΠΣ ΤΕΙ) & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ [ Θ/Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟ/ΠΠΣ ΤΕΙ ] ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ.

* ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ.

 

Επισκέπτες

Today419
Total1434317
15
Online

     

Φορείς