Ανακοινώσεις - Μαθήματα

Παράταση για δηλώση ομάδας (4 ατόμων) και ανάληψη θέματος εργασίας για το σκέλος «Άσκηση Πράξη» του μαθήματος Βιολογίας

Μάθημα: ΒΙΟΛΟΓΙΑ

Για την υποστήριξή σας ως πρωτοετείς φοιτητές δίνεται παράταση για δηλώσεις ομάδας (4 ατόμων) και ανάληψη θέματος εργασίας για το σκέλος «Άσκηση Πράξη» του μαθήματος Βιολογίας έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017. Η δήλωση της ομάδας και η ανάθεση θέματος μπορεί να γίνει είτε στο μάθημα είτε κατόπιν επικοινωνίας μέσω email: iriszamp@ioa.teiep.gr

Η «Άσκηση Πράξη» συμβάλλει κατά 20% στη τελική βαθμολογία του μαθήματος. Για περαιτέρω πληροφορίες τόσο για το μάθημα όσο και για την «άσκηση πράξη» μπορείτε να εισέλθετε στο Moodle.

Για την είσοδό σας στο Moodle θα πρέπει πρώτα έχετε στείλει το email σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: iriszamp@ioa.teiep.gr και έπειτα να εισέλθετε με τους κωδικούς που έχετε για το moodle, σε περίπτωση που δεν έχετε κωδικούς moodle ή έχετε δυσκολία να εισέλθετε στο μάθημα παρακαλώ απευθυνθείτε στον κ. Μαντζούκα (2ος όροφος απέναντι από Γραμματεία) κάθε Παρασκευή μεταξύ 13:00 με 14:00.

«ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΜΙΑΣ (15/11/2017) ΓΙΑ ΤΗΝ ‘ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗ’ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ».

Η διδάσκουσα

Δρ. Ίρις Ζαμπίρα

Επισκέπτες

Today407
Total1434305
25
Online

     

Φορείς