Ανακοινώσεις - Μαθήματα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜ 29η /19-05-2020 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ 01/06/2020- 05/06/2020 ( ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ)  / ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020:

α) ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι ( Θ) & ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι (Θ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΙ) /Α΄ΕΞΑΜΗΝΟ

β) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (Θ) /Α΄ΕΞΑΜΗΝΟ

γ) ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ (Θ) /Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟ

δ) ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (Θ) /Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟ

ε) ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ (Θ)/ ΕΞΑΜΗΝΟ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2019-2020 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ  ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ , ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ  ΣΤΟ/ΣΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ/Α  ΜΑΘΗΜΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ  ΑΠΟ 01/07/2020.
 
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ: Κ. ΜΠΑΚΑΡΑ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
 

Επισκέπτες

Today310
Total1390514
6
Online

     

Φορείς