Ανακοινώσεις - Μαθήματα

ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΛΑΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η τελική εξέταση του μαθήματος «Παιδιατρική Νοσηλευτική» θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS την Τετάρτη 15-7-2020 και ώρα 12:00. Οι φοιτητές που πρόκειται να λάβουν μέρος στην εξέταση του μαθήματος καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες για τις εξετάσεις Ιουνίου 2020 που έχουν αναρτηθεί στο link: https://www.uoi.gr/it/exams-june2020/. Στη συνέχεια, καλούνται να εγγραφούν στις ομάδες στο MS Teams όπου θα γίνουν οι εξετάσεις, σύμφωνα με το αρχικό γράμμα του επιθέτου τους, ως εξής:

- Οι φοιτητές των οποίων το επίθετο ξεκινά από Α έως και Λ, θα πρέπει να εγγραφούν στην πιστοποιημένη αίθουσα εξετάσεων ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 1 (Α-Λ) χρησιμοποιώντας τον κωδικό ra7nals

- Οι φοιτητές των οποίων το επίθετο ξεκινά από Μ έως και Ω, θα πρέπει να εγγραφούν στην πιστοποιημένη αίθουσα εξετάσεων ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 2 (Μ-Ω) με τον κωδικό sy2d8x4

Οι φοιτητές που πρόκειται να συμμετάσχουν στην εξέταση καλούνται να μεριμνήσουν να έχουν εγγραφεί στις ομάδες – αίθουσες εξέτασης ως τις 13/7/2020 και οπωσδήποτε πριν την ημέρα της εξέτασης, ώστε να υπάρχει χρόνος να διευθετηθούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα εγγραφής. Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στην εξέταση να εγγραφούν εγκαίρως.

Την ημέρα της εξέτασης οι φοιτητές θα πρέπει να συνδεθούν με την αντίστοιχη ομάδα – αίθουσα εξέτασης τους 15 λεπτά νωρίτερα (στις 11: 45 π.μ.) και σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα πρέπει να έχουν κοντά τους το φοιτητικό τους πάσο. Το μέσο με το οποίο θα συμμετέχουν στην εξέταση θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα χρήσης κάμερας και μικροφώνου.

Η Διδάσκουσα

Ελπινίκη Λαΐου

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκέπτες

Today27
Total1558536
2
Online

     

Φορείς